Jag måste bara få tipsa om IsaDoras Glossy Eyeliner! Jag har alltid haft problem med eyeliner… det blir alltid kladdigt och flytande eyeliner har jag nog bara testat ågon gång i mina tonår. Det har inte alls fungerat för mig. Jag vet inte vad som förändrats, kanske är det jag som vuxit upp eller så är det eyelinerprodukterna som har blivit så mycket bättre. Kanske är det båda delarna…

Jag har i alla fall använt denna ett tag och jag upplever att den är så pigmenterad och man kan få till de där riktigt skarpa linjerna. Och den sitter! Jag har vattentestat den på handen och även duschat med den applicerad på ögonen och utan tvål kan den sitta i flera dagar, jag skojar inte. Så vill du ha en riktigt hållbar eyeliner så är detta mitt tips. 99 SEK tycker jag aboslut att den är värd! Finns på t ex. eleven.se.

Jag har bl a. använt den i den här sminkningen.

malhar_130327_0097

malhar_130327_0198

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Verkar ju toppen! Är den lätt att tvätta bort med
makeup-remover om man vill då? 🙂

Svara

Julia: Japp! Med remover försvinner den lätt 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

ett × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.