Här kommer andra delen av mina YouTube-gurus. Jag har så många som jag följer i dagsläget så det kändes bäst att dela upp inläggen. Länk till Del 1.


laurenbeautyy: Lauren är Australienska och jobbade fram till nyligen på Bobby Brown. Hon är underbart vacker och delar med sig av tips, sminktutorials osv osv. Jag älskar hennes dialekt och hon är så himla härlig att både titta och lyssna på.


emilynoel83: Det jag främst gillar med Emily är hennes konkreta recensioner. Hon säger vad hon tycker och testar skönhetsprodukter i alla prisklasser vilket är ett stort plus! En lättsam men ändå seriös beauty-vloggare.


Saturdaynightsalrite: Karissa är en väldigt ny vloggare som jag precis börjat följa. Jag har sett hennes videos tidigare men började alltså prenumerera på henne förra veckan när jag hittade henne igen genom laurenbeautyy. En riktigt rolig och snygg tjej! Jag gillar henne för att hon bjuder på sig själv och även att hon är duktig på smink erkänner hon själv att hon inte är perfekt.


pixi2woo: Tanya Burr är MUA som många andra beautyvloggare. Duktig på skönhet och mode. Hon är härlig och jag blir fylld av ett lugn när jag tittar på hennes videos. Hon är dessutom gift med en mycket rolig man som heter Jim Chapman, vän med Zoe (Zoella) som hon gör mycket roligt med.

Like

Relaterade inlägg

Video: Nordic Feel Haul

Video: Nordic Feel Haul

Produkter EOS Lip Balm – Orange Zest Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup Estée Lauder Advanced Night Repair NYX Round Lipstick – Thalia YSL Black Opium EdP 50 ml Like…

2 Comments
❥ Daniella Järpenberg 28 april, 2013 at 20:43 Reply

Jag tycker att http://www.youtube.com/user/shaaanxo är bra!
:)

Tanja 22 maj, 2013 at 20:41 Reply

Följer ju alla haha följer man en så tipsar youtube en om nästa osv :) fast du borde följa pinksofoxy! love her :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − sju =