Ni som inte förstår lyckan av skor kan lika gärna stänga ner med en gång. Men för ett tag sedan fick jag ett mail från nelly.com om deras VIP-rea. Tittade in bara för att hoppas på lite inspiration… till min lycka hittade jag ett par Jeffrey Campbell-skor… och ett par till… och sen blev jag helt tyst och sedan kom gallskriket (ja, på riktigt!).

De hade inte mindre än 50% rea på Lita Spike som jag velat ha sedan de kom. Minns att jag fick klämma på dem innan de fotades när jag praktiserade på nelly och jag dog skodöden den dagen. Förutom JC’s Black Milk-rymdwedges så är dessa mina absoluta drömskor. My precious!

malhar_130419_0026

malhar_130419_0033

malhar_130419_0038

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Åh, dom är så jävla snygga! 😀

Svara

Åh så snygga!!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.