20130420-202230.jpg

Okej, kanske inte… men jag fått mycket gjort ändå! Idag var jag så sjukt trött att jag först vägrade att gå ur sängen, tills jag fick ett meddelande från en vän som ville fika på stan. Då vi inte träffats på superlänge föreslog jag att vi skulle fika här hos mig istället då jag hade massor av annat att göra samtidigt. Det var nog runt 20-25 grader i solen på baksidan, underbart!

Eftersom jag ska åka i väg och hämta hem mannen i mitt liv nästa vecka (plus en minisemester i grannlandet) så har jag fixat och styrt hela dagen. Tvättat alla kläder, dammsugit, putsat fönstren, diskat, tvättat sminkpenslarna och försökt organisera i lägenheten. Sen kom jag på att jag ville möblera om i sovrummet och svisch så var det gjort.

Håller på att packa, men det är inte lätt. Det är svårare än den svåraste banan på Tetris.

Hoppas att ni har en bra helg!
Kram

Like

Relaterade inlägg

Städdag.

Idag har jag en städdag så det blir tyvärr ingen ny sminkning då det antagligen bara skulle rinna av så idag kör vi en sminkfri dag. Hittade musbajs i sopskåpet…

Christmas Wishes 2014

Glöm inte Mors Dag :)

Sommarkärlek

Mycket som händer…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − arton =