Enda sedan Alisa la ut bild på sin smarta plånbok från ebay har jag också suktat efter en, men det har bara inte blivit av att jag köpt någon.. men i söndags tänkte jag ”kör i vind!”. Just denna är från USA och kostade 166 kr inkl. frakt. De finns mycket billigare från Kina, men eftersom jag inte fått mina senaste beställningar därifrån så vågade jag inte riktigt chansa igen. Men helt klart värt pengarna!

malhar_130417_0055

malhar_130417_0062

malhar_130417_0060

malhar_130417_0064Det som är så bra med den är att man får plats med många kort, kontanter och telefonen (med hål för laddare/hörlruar), plus att det kommer med ett armband så att man kan använda den som en clutch.

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Så snygg! Ska nog beställa hem en jag också nu då jag behöver en större som min nya telefon passar i 🙂

Svara

Camilla: Ja, gör det! Den säljare jag köpte från hade modeller till massor av telefoner (inte bara iPhone).

Svara

Så himla fin, våriga färger också 🙂

Svara

Hjälp, vilken snygg! Så fina färger 🙂

Svara

Sjukt nöjd med min, har nu oxå beställt en anna all in one wallet 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

1 × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.