Hipster är en undergroundstil som började spridas under tidigt 1990-tal. ”Alla hipsters uppfattar sig själva som speciella och unika. De bara råkar manifestera sin exklusivitet genom att bete och klä sig på exakt samma sätt.”

Min tolkning blev den ”klassiska hipstern”. En look man kan ha till vardags, men jag föredrar att ha den när jag vill vara lite extra pretentiös och sticka folk lite extra i ögonen. Krossa modelagen, jag vill också synas! Jag ska också säga att till detta har jag blommiga leggings och högklackat. Självklart använder jag mitt 300-kronorsläppstift från Estée Lauder för att kidsen ska se upp till mig (skrivet med ironi).

malhar_130415_0009

malhar_130415_0039

malhar_130415_0038

Bas
IsaDora BB Cream All-in-One Make Up – 01 Fair
Max Factor Face Finity 3-in-1 Foundation – 45 Warm Almond
Garnier Caffine Roll-on Concealer – 02 Fair
e.l.f Under Eye Concealer – Fair
Too Faced Absolutely Invicible Pressed Powder
e.l.f  Studio Blush – Giddy Gold
IsaDora Eyebrow Pencil Waterproof – 34 Light Brown

Ögon
IsaDora Flex Tip Eyeliner – 80 Carbon Black
IsaDora Inliner Kajal – 50 Satin White
IsaDora Precision Mascara – 10 Deep Black

Läppar
e.l.f Lip Stain – Red Carpet
Estée Lauder Pure Color Vivid Shine Lipstick – Forbidden Apple

You May Also Like

10 kommentarer

Svara

Shit vilka läppar du har!!! Du är så snygg. SnyggMalin helt enkelt. /H

Svara

Helena: The illusion of lipstick 😉 Tack så jättemycket fina <3

Svara

Urläckra bilder, och cool look. Å så e du ju sk….snygg //
ha det gott

Svara

Det här är absolut en look jag skulle kunna ha 😀 Sminkvis iallafall.

Svara

Jättefint! Du har så fin hy 🙂

Svara

Skitsnyggt blev det! 😀

Svara

Hvilket merke kommer brillene fra?

Svara

Specsavers 🙂 Det var de billigaste bågarna när jag köpte dem.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

femton − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.