malhar_130320_0006-as-Smart-Object-1

malhar_130320_0018-as-Smart-Object-1

malhar_130322_0063-as-Smart-Object-1

malhar_130322_0064-as-Smart-Object-1

Information: “IDUN Minerals mascara är framtagen för dig som har känsliga ögon och med hänsyn till kontaktlinsbärare. Innehåller naturliga mineralpigment och lätta ekologiska vaxsorter. Den är fria från parabener, nanopartiklar, parfym och bismuth oxychloride.

Gull passar dig med tunna fransar som vill ha mer volymeffekt utan klumpar. Resultatet blir fylliga och maximerade fransar.”

  • Färg: Svart
  • 100 % högrenade mineraler
  • Oftalmologiskt testade
  • Fri från tillsatser, utfyllnadsämnen och restprodukter

Jag tycker: För det första vill jag bara tacka fina fina Malin för att hon ens kom på tanken att skicka den till mig. Du är en pärla 

Tyvärr blir jag inte klok på det här… Jag försöker verkligen mitt allra bästa för att tycka om den och jag vet inte om det är mig eller mascaran det är fel på? Jag får alldeles för mycket produkt på borsten och det blir klumpigt vilket gör att mina fransar känns jättetunga. Har fått torka av borsten med papper för att fransarna ens ska bli separerade och inte som en enda stor klump. Jag vet inte, den kanske bara är så? Det är så tråkigt eftersom både Malin och Zarah-Lou rekommenderat IDUNs andra mascara Silfr, så jag tänkte att jag skulle testa den också så småningom. Men denna mascara var tyvärr inget för mig (dock hoppas jag att det bara var min mascara som var trasig och att inte alla exemplar beter sig så här). Den får dock poäng för sin sjukt snygga och stilrena förpackning.

Har ni testat IDUNs mascaror? Vad tycker ni?

IDUN Minerals Mascara Gull kan köpas på t ex. eleven.se för 199 kr.

.

1/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: MAC Mineralize Skinfinish Natural

Information: “Ett lyxigt puder med mineraler, noggrant bakat för att ge en skiftande men ändå naturligt matt finish. Ger perfekt och osynlig täckning. Använd för att fixera foundation eller för…

2 Comments
Sofia 14 april, 2013 at 10:41 Reply

Det ser ju jättefint ut :O

Zarah-Lou 25 maj, 2013 at 13:34 Reply

Den där har jag inte testat, men det ser inte roligt ut nej :(
Annars är ju IDUN fantastiskt! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =