162 Tropical Pink är en chockrosa färg som är otroligt pigmenterat och precis som de andra läppstiften med samma formula, känns mjuka och sköna på läpparna. Det livar till och med upp den gråaste dagen på året – jag blir glad av att ha det på mig. Och jag fick jättefina komplimanger om det sist när jag var i ett större socialt sammanhang, så det verkade ju göra andra glada också :) Perfekt partyläppstift och jag tror att det blir vrålsnyggt när man fått lite solkysst hy

Det finns att köpa på t ex. eleven.se och kostar 119 kr.

malhar_130327_0387

malhar_130405_0178

Här kan du se fler bilder,
och här kan du läsa recension om produkten.

Like

Relaterade inlägg

Finalisterna i Daisy Beauty Awards 2013; Årets Ögonmakeup

Finalisterna i Daisy Beauty Awards 2013; Årets Ögonmakeup

Som jag har skrivit tidigare så har jag fått äran att vara jury i Daisy Beauty Awards; Årets Ögonmakeup. Jag är nu mitt uppe i testen och tänkte visa er…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =