20130407-202643.jpg

Idag fick jag för mig att jag skulle vårstäda och rensa ut allt skit man inte behöver eller använder. Det blev en säck med vinterkläder och en påse med vinterskor som ska upp på vinden, en hel byrålåda med kläder som ska säljas och en säck med kläder som går till bättre behövande.

Tog även tag i sminkhörnan som bokstavligen väller över med prylar och tills jag tar tummen ur bakdelen och fixar mig riktig förvaring med insatslådor så får det vara så här. Har nu fixat in nästan allt smink i min garderob med bättre utdragslådor än den i min byrå.

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
1 Comment
Malin 7 april, 2013 at 21:26 Reply

Tycker det är roligt/härligt att rensa ut och organisera om! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 5 =