malhar_130407_0002

malhar_130407_0021

Det är så himla kul att hålla på och fixa med naglarna nu när de är längre. Tycker att man kan göra så mycket roliga saker! Igår fick jag en liten burk med caviar-kulor av min kusins tjej och var tvungen att testa. Sedan var jag ju också tvungen att testa IsaDoras nya nagelglitter (finns nu på Kicks)

Jag har använt
IsaDora Wonder Nail – 600 Clear
IsaDora Wonder Nail – 649 Glamour White
IsaDora Wonder Nail – 732 Papagayo Blue
IsaDora Nail Glitter – 180 White Diamond
Pink Tease Nail Caviar (köpta på Dollar Store)

Like

Relaterade inlägg

NOTD: Pink Crush

Det är inte lätt att välja nagellack när det finns så många fina. Men jag bestämde mig för att testa Pink Crush från IsaDoras Sugar Crush-lack. Så fint och hållbarheten…

NOTD: Ocean Crush

NOTD: Night sky.

Still summer.

NOTD: Mermaids are forever

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 7 =