malhar_130407_0060 Fick för mig att gå till Åhléns och kolla deras fyndhylla. Hittade en del roligt. Plus att jag inte kunde låta bli att köpa en foundation. Jag är så blek att de flesta märkena inte ens har så ljus foundation, men jag tror att denna är min färg.

Egentligen tycker jag inte om Cleansing Wipes, men jag tycker att de är smidiga när man ska resa vilket jag ska göra snart igen.

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Fit Me förstörde min hy totalt. 🙁 Fick jättestora finnar och torra partier. Foundationen i sig är sjuuukt oljig också. Typ glider av huden. Vill bara varna!

Svara

Sandra: Har hört så mycket olika om den och kollat på ett x antal videos och recensioner från personer med samma hudtyp som mig. Tror också att det spelar roll vad man har för primer/underlagskräm och puder också. Men men, Tänkte testa den i morgon så får vi se!

Svara

Jag är nyfiken på Fit me-foundation och tänkte köpa den när min andra foundation är slut. Jag har torr och känslig hy, så den kanske kan vara nåt för mig då? Vad tror du? 🙂

Svara

Jeg har også veldig lys hud og endte opp med å kjøpe Fit Me i fargen Porcelain sist jeg var på Cubus. Jeg synes den passer ganske bra, men har kun brukt concealer og pudder i det siste… Klarer ikke helt å bli helt komfortabel med foundation på daglig basis.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

1 × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.