malhar_130407_0060 Fick för mig att gå till Åhléns och kolla deras fyndhylla. Hittade en del roligt. Plus att jag inte kunde låta bli att köpa en foundation. Jag är så blek att de flesta märkena inte ens har så ljus foundation, men jag tror att denna är min färg.

Egentligen tycker jag inte om Cleansing Wipes, men jag tycker att de är smidiga när man ska resa vilket jag ska göra snart igen.

Like

Relaterade inlägg

MOTD: Antique

MOTD: Antique

Här kommer bilder på sminkningen jag bar i min senaste video. BAS Lumene CC Color Correcting & Blurring Primer IsaDora Nude Cushion Foundation – 10 Nude Porcelain bareMinerals Blemish Remedy…

4 Comments
Sandra 7 april, 2013 at 21:37 Reply

Fit Me förstörde min hy totalt. :( Fick jättestora finnar och torra partier. Foundationen i sig är sjuuukt oljig också. Typ glider av huden. Vill bara varna!

Malin 7 april, 2013 at 21:42 Reply

Sandra: Har hört så mycket olika om den och kollat på ett x antal videos och recensioner från personer med samma hudtyp som mig. Tror också att det spelar roll vad man har för primer/underlagskräm och puder också. Men men, Tänkte testa den i morgon så får vi se!

Julia 8 april, 2013 at 14:30 Reply

Jag är nyfiken på Fit me-foundation och tänkte köpa den när min andra foundation är slut. Jag har torr och känslig hy, så den kanske kan vara nåt för mig då? Vad tror du? :)

Lena 8 april, 2013 at 19:16 Reply

Jeg har også veldig lys hud og endte opp med å kjøpe Fit Me i fargen Porcelain sist jeg var på Cubus. Jeg synes den passer ganske bra, men har kun brukt concealer og pudder i det siste… Klarer ikke helt å bli helt komfortabel med foundation på daglig basis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + sjutton =