20130404-200835.jpg

Här har det varit tyst idag…

Jag tror att mina allergier börjat kicka in, för jag har varit helt slut hela dagen eftersom jag inte sovit så många timmar i natt. Mitt svullna öga har fortfarande inte gått över och i morse när jag vaknade var det fullt med klet… euuuw! Jag tänkte gå till apoteket i morgon och hämta ut ögondroppar och nässpray, men till min lycka hittade jag både och i en låda här hemma :)

Håll tummarna att jag inte ser ut som Gollum i morgon!
Kram

Like

Relaterade inlägg

Ge mig 64 h /dygn!

Då jag inte är hemma mellan 07-20 så blir det inte många minuter framför datorn innan det är dags att gå och lägga sig, men jag lovar att blogga om…

Sommarkärlek

Livsuppdatering: Väntar…

Min midsommar

God Jul!

God Jul!

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =