malhar_130327_0355-as-Smart-Object-1

malhar_130330_0005-as-Smart-Object-1

Information: “Härliga dofter, ljuvliga smaker – få mjuka, återfuktade och mumsigt välsmakande läppar med Moyana Corigan’s smaskiga skrubb! Sugar Lip Scrub hjälper dig att få bukt med fnasiga och torra läppar, och lämnar dina läppar välmående, smarrigt goda, återfuktade och med en ljuvlig doft.”

Jag tycker: Det är sånt här man kallar kärlek vid första ögonkastet! Jag tycker att förpackningen är superfin och jag älskar kokos så jag var bara tvungen att testa denna då mina läppar har varit torra och nariga hela vintern. Jag var fast redan vid första sniffet och har använt den varje kväll sedan dess. Men det bästa är inte doften eller smaken, det är innehållet – för ja, de är naturlit gjorda på ekologiskt råsocker, kokosolja och sheasmör och även fria från konserveringsmedel. Så det är som en liten godisburk och läppscrub i ett ;) Mina läppar är extremt tacksamma för denna underbara produkt som gjort mina läppar mjuka och väl återfuktade och jag känner att jag nästan måste testa Moyana Corigan’s Lippies snarast. Love it!

Moyana Corigan Sugar Lip Scrub finns i flera olika dofter/smaker och kan köpas på t ex. eleven.se för 99 kr /st.

.

5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: TBS Brush On Sunlight

Recension: TBS Brush On Sunlight

Information: “Borsta på Brush On över hela ansiktet för att belysa det med en ren, skimrande yta. Nya färgen Sunlight är perfekt för olivfärgad hud. Finns även i Radiance för…

1 Comment
emzi 30 mars, 2013 at 22:48 Reply

Vilka härliga dofter/smaker det finns! Känns verkligen som ett måste att köpa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 15 =