Idag blev det en liten sväng på stan, men jag tyckte att mycket av det som fanns var så jäkla tråkigt så jag fyllde bara på basgarderoben lite.

malhar_130329_0004-as-Smart-Object-1Linne & Skinnväst – H&M

malhar_130329_0033-as-Smart-Object-1Jeans – JC

Har letat efter ett par riktigt sköna och snygga svarta jeans hur länge som helst, men antingen har de varit för låga, för stela eller för tjocka. Men dessa var perfekta! Jag behövde verkligen ett par nya jeans då alla mina blivit för stora och jag vill helst inte gå ut i sunkiga mjukisbyxor (hur skönt det än är) eller gå och dra upp byxorna hela tiden, inte så attraktivt.

malhar_130329_0019-as-Smart-Object-1Skor – DinSko

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.

Relaterat

Mode

See through heels.

Mode

Fyndfynd!

2 Comments
Malin 29 mars, 2013 at 18:39 Reply

Skinnvästen var superfin! :)

Lena 30 mars, 2013 at 00:04 Reply

Den skinnvesten har jeg også! Så fin! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 2 =