Idag blev det en liten sväng på stan, men jag tyckte att mycket av det som fanns var så jäkla tråkigt så jag fyllde bara på basgarderoben lite.

malhar_130329_0004-as-Smart-Object-1Linne & Skinnväst – H&M

malhar_130329_0033-as-Smart-Object-1Jeans – JC

Har letat efter ett par riktigt sköna och snygga svarta jeans hur länge som helst, men antingen har de varit för låga, för stela eller för tjocka. Men dessa var perfekta! Jag behövde verkligen ett par nya jeans då alla mina blivit för stora och jag vill helst inte gå ut i sunkiga mjukisbyxor (hur skönt det än är) eller gå och dra upp byxorna hela tiden, inte så attraktivt.

malhar_130329_0019-as-Smart-Object-1Skor – DinSko

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Skinnvästen var superfin! 🙂

Svara

Den skinnvesten har jeg også! Så fin! 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fjorton − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.