malhar_130327_0114-as-Smart-Object-1

malhar_130327_0224-as-Smart-Object-1

Här är ytterligare en underbar läppfärg från IsaDora! Jag har ju redan recenserat själva produkten, så jag tänkte bara visa hur färgen 68 Crystal Rosemauve ser ut. Det är en underbar skimrande rosrosa färg och jag känner mig boktavligen som en prinsessa när jag har detta på mig, för det ser ut som en färg tagen ut en saga! Mina läppar känns så mjuka och återfuktade och formulan håller sig krämig länge. Detta är det perfekta kalasläppstiftet – så det blir ju superbra när jag är bortbjuden på söndag! Love it

malhar_130325_0094-as-Smart-Object-1

Like

Relaterade inlägg

Vårfräscht paket från Eleven!

Förra veckan hämtade jag ut ett nytt lyxigt paket från eleven.se som innehöll ett gäng produkter för att locka fram det bästa av huden nu till våren. Här ska detoxas…

1 Comment
Linn 29 mars, 2013 at 02:25 Reply

Haha jag kan verkligen inte “pull off” läppstift i rosa
toner på något vis, men det kan verkligen vara fint på
andra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =