Har ni något band eller någon artist som ni bara lyssnar på när ni är ensamma för att ni är rädda för vad andra ska säga? I veckans avsnitt av Glee handlade det om att kliva fram från sin musikaliska skämskudde, vilket jag också tänkte göra…

Men jag skäms inte längre, jag är trygg med den jag är och är för det mesta allätare vad gäller musik men var under mina tonårsår ett riktigt popsnöre. Kan inte rå för det, det är catchy, lätt att sjunga med och det får mig att bra!

What’s your guilty pleasure?

Like

Relaterade inlägg

Melodifestivalen suger, jag emigrerar!

Jag tycker inte att rätt låt i årets svenska melodifestival vann, så istället har jag lyssnat på lite av de andra bidragen som kommer att tävla i ESC 2013. Här…

1 Comment
Sandra 27 mars, 2013 at 12:35 Reply

Jag fullkomligen älskar Britney!! Har till och med funderat på att tatuera in en textrad från någon av hennes låtar. Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =