Idag damp det ner en hel drös av produkter från IsaDora. Då vi nyligen startat ett samarbete skickade de produkter från sin Eurovision-kollektion som jag kunde få leka med, superkul! Tack så jättemycket

malhar_130322_0091-as-Smart-Object-1Naturligtvis kunde jag inte hålla mig till i morgon med att testa produkterna så jag gjorde ett litet test för att veta hur jag ska göra. Jag tänkte att jag skulle göra 3 olika looks där jag använder dessa produkter. En kall look som IsaDora satt ihop här under, en varm look och sedan en ”egen”. Vad tror ni om det? 🙂

IsaDora-rockiton-eurovision-2013-3

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.