Idag damp det ner en hel drös av produkter från IsaDora. Då vi nyligen startat ett samarbete skickade de produkter från sin Eurovision-kollektion som jag kunde få leka med, superkul! Tack så jättemycket

malhar_130322_0091-as-Smart-Object-1Naturligtvis kunde jag inte hålla mig till i morgon med att testa produkterna så jag gjorde ett litet test för att veta hur jag ska göra. Jag tänkte att jag skulle göra 3 olika looks där jag använder dessa produkter. En kall look som IsaDora satt ihop här under, en varm look och sedan en ”egen”. Vad tror ni om det? :)

IsaDora-rockiton-eurovision-2013-3

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =