Idag damp det ner en hel drös av produkter från IsaDora. Då vi nyligen startat ett samarbete skickade de produkter från sin Eurovision-kollektion som jag kunde få leka med, superkul! Tack så jättemycket

malhar_130322_0091-as-Smart-Object-1Naturligtvis kunde jag inte hålla mig till i morgon med att testa produkterna så jag gjorde ett litet test för att veta hur jag ska göra. Jag tänkte att jag skulle göra 3 olika looks där jag använder dessa produkter. En kall look som IsaDora satt ihop här under, en varm look och sedan en “egen”. Vad tror ni om det? :)

IsaDora-rockiton-eurovision-2013-3

Like

Relaterade inlägg

The Body Shop Spring Trend Collection 2014

Den 12:e februari landar nyheten Spring Trend Collection 2014 från The Body Shop i butik och på webbshoppen. De populära Shimmer Cubes och Lip Gloss har fått tillskott i form…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =