För ett tag sedan sa den absolut underbara Malin att hon skulle skicka en IDUN-mascara till mig då både hon och Zarah-Lou sa att den var riktigt bra. Idag kom den fram tillsammans med ett jättesött kort (som jag redan satt upp på kylskåpet) och en grym smörkniv! Hur visste du att mina köksprylar är knallgröna? ;)

Dessvärre tror jag att Posten hatar mig nu när jag la in ett klagomål förra veckan, för på brevet var ett tydligt skomärke och mascaraförpackningen spräckt… som att någon har klivit på brevet. Jag blev riktigt förbannad när brevbäraren ännu en gång bara tryckt in brevet en liten liten bit i brevinkastet så denna gången gjorde jag en reklamation på postens hemsida samt ringde deras kundtjänst igen. Fy fan, jag har inget förtroende för dem alls längre!

Jag är i alla fall jätteglad för paketet Malin! Tack så mycket, du är underbar

malhar_130320_0002-as-Smart-Object-1

malhar_130320_0006-as-Smart-Object-1

malhar_130320_0009-as-Smart-Object-1

Like

Relaterade inlägg

Pink is the new me!

Innan påskhelgen damp det ned ytterligare ett awesome paket från eleven.se. Denna gång med väldigt många rosa produkter ♥ ♥ ♥ Bland annat ett superfint läppglans från Collistars nya Ti…

5 Comments
Malin 20 mars, 2013 at 19:21 Reply

Fy fan för Posten alltså :(

Wysteriia 20 mars, 2013 at 21:09 Reply

Svar: Var bland annat en BB Cream jag fått mig med! Ska bli spännande och se vad du tycker om den :)

Men alltså vad har du för jäkla brevbärare?!?! :S Någon som hatar sitt jobb tydligen :(

Zarah-Lou 21 mars, 2013 at 04:30 Reply

Finns idioter på alla arbetsplatser, och tyvärr har väl du
som de flesta andra samma postis varje dag :( MEN, du kan glädja
dig med att du har världens bästa mascara i din ägo! ;)

Varsågod kompis! Jag hoppas att du älskar den lika mycket som jag gör. :D

Malin 22 mars, 2013 at 12:15 Reply

Malin: <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =