För ett tag sedan sa den absolut underbara Malin att hon skulle skicka en IDUN-mascara till mig då både hon och Zarah-Lou sa att den var riktigt bra. Idag kom den fram tillsammans med ett jättesött kort (som jag redan satt upp på kylskåpet) och en grym smörkniv! Hur visste du att mina köksprylar är knallgröna? 😉

Dessvärre tror jag att Posten hatar mig nu när jag la in ett klagomål förra veckan, för på brevet var ett tydligt skomärke och mascaraförpackningen spräckt… som att någon har klivit på brevet. Jag blev riktigt förbannad när brevbäraren ännu en gång bara tryckt in brevet en liten liten bit i brevinkastet så denna gången gjorde jag en reklamation på postens hemsida samt ringde deras kundtjänst igen. Fy fan, jag har inget förtroende för dem alls längre!

Jag är i alla fall jätteglad för paketet Malin! Tack så mycket, du är underbar

malhar_130320_0002-as-Smart-Object-1

malhar_130320_0006-as-Smart-Object-1

malhar_130320_0009-as-Smart-Object-1

You May Also Like

5 kommentarer

Svara

Fy fan för Posten alltså 🙁

Svara

Svar: Var bland annat en BB Cream jag fått mig med! Ska bli spännande och se vad du tycker om den 🙂

Men alltså vad har du för jäkla brevbärare?!?! :S Någon som hatar sitt jobb tydligen 🙁

Svara

Finns idioter på alla arbetsplatser, och tyvärr har väl du
som de flesta andra samma postis varje dag 🙁 MEN, du kan glädja
dig med att du har världens bästa mascara i din ägo! 😉

Varsågod kompis! Jag hoppas att du älskar den lika mycket som jag gör. 😀

Svara

Malin: <3

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

19 − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.