traedklanning-ahlens-litenKlicka på bilden för större format.

Här är den, den vackraste klänningen jag äger! Hade spanat på den hur många gånger som helst när jag var inne på Åhléns, men tyckte att den var alldeles för dyr. Sedan hade de mellandagsrea och mamma passade på att köpa denna åt mig eftersom jag var i fjällen då. Hon är snäll min mamma

Nu ska jag bara hitta ett tillfälle att ha på mig den…

Like

Relaterade inlägg

Mitt egna smycke

På min födelsedag skrev My till mig om att hon gärna ville skicka mig en födelsedagspresent eftersom vi känt varandra (via internet) så länge. Jag fick välja något från hennes…

1 Comment
Lena 21 mars, 2013 at 13:01 Reply

Så fin! <3 Elsker at den er så dyster, men allikevel
magisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 4 =