traedklanning-ahlens-litenKlicka på bilden för större format.

Här är den, den vackraste klänningen jag äger! Hade spanat på den hur många gånger som helst när jag var inne på Åhléns, men tyckte att den var alldeles för dyr. Sedan hade de mellandagsrea och mamma passade på att köpa denna åt mig eftersom jag var i fjällen då. Hon är snäll min mamma

Nu ska jag bara hitta ett tillfälle att ha på mig den…

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.

Relaterat

Mode

JC + BlackMilk = ♥

Mode

Fyndfynd!

1 Comment
Lena 21 mars, 2013 at 13:01 Reply

Så fin! <3 Elsker at den er så dyster, men allikevel
magisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =