malhar_130318_0116-as-Smart-Object-1

Höll på att få panik här när jag nu gått utan nagellacksremover i typ en månad. Haha, hur klarar man sig ens? Jag vet inte. De senaste gångerna har jag dock fixat naglarna hos mamma, men ändå. Men idag masade jag mig faktiskt ner till stan för att köpa en flaska. Hoppas bara att den fungerar bra nu…

Vilken nagellacksremover använder du?

Like

Written By

Malin

http://molkan.se
29-årig fotograf som lever för skönhet och smink. Här skriver jag om nyheter, recenserar produkter och visar mina sminkningar.
1 Comment
B R O W N S U G A R 18 mars, 2013 at 21:41 Reply

Åh behöver också en ny! Jag använder en billig skit från ica nu som luckar skit rent ut sagt.. haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + nitton =