Nu ska jag sluta sura på Posten, för idag fick jag ju faktiskt ett paket av finaste Sandra :) Hon hade en BB cream från Maybelline som var för ljus och eftersom jag är så vit att jag snart blir genomskinlig så fick jag denna av henne. Och i paketet hittar jag inte bara en BB cream, utan också ett puder från Too Faced. Alltså, jag började nästan gråta när jag såg det.

Tack snälla snälla du! Vet inte hur jag ska kunna återgälda dig ♥ ♥ ♥

malhar_130315_0041

malhar_130315_0064-as-Smart-Object-1 Frasse tackar också, för post-it lappen var tydligen väldigt god att tugga på ;)

Like

Relaterade inlägg

Paket från Nordicfeel.se.

För ett par dagar sedan fick jag ett paket från Nordicfeel.se som innehöll Victoria’s Secret Endless Love Ultra-moisturizing Hand and Body Cream och TIGI Bed Head After Party. Jag har…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 − 2 =