Mamma har som sagt varit utomlands och när hon kom hem fick jag massor av fina överraskningar Detta nagellack är neongrönt, men det var jättesvårt att få fram den exakta färgen även om jag försökte ändra färgerna lite i Photoshop, lacket är i en mer kall grön neonfärg. Helt fabulous!

malhar_130315_0015-as-Smart-Object-1

malhar_130315_0018-as-Smart-Object-1

Tyvärr är mina naglar sjukt fula och korta just nu… men färgen är underbar! Matchar min gröna mockajacka från H&M exakt!

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Guud, vad coolt, man skulle se dig på långt håll 😀

Svara

Lorissa: Visst skulle man det 😉

Svara

Gud vilken härlig färg! Sitter lacket bra? om det gör det kanske det kan bli ett köp för mig!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

9 + fyra =