malhar_130314_0086-as-Smart-Object-1

malhar_130314_0089-as-Smart-Object-1

malhar_130314_0099-as-Smart-Object-1

Ytterligare en efterlängtad produkt! Fick ett presentkort på Kicks för ett tag sedan som jag utan tvekan var tvungen att beställa IsaDoras Flex Tip Eyeliner då jag hört så mycket bra om den. Och jag ÄLSKAR den! Den glider på hur lätt som helst och det är lätt att få en snygg, skarp linje och en snygg vinge. Recension kommer inom kort  ♥ ♥ ♥

Like

Relaterade inlägg

Viva La Diva Miss Blossom’s Blush Orgy

Viva La Diva Miss Blossom’s Blush Orgy

I veckan fick jag hem lite nyheter från Viva La Diva, en rougepalett och en brynpalett. Idag tänkte jag att vi skulle kika på rougepaletten Miss Blossom’s Blush Orgy. Miss…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 9 =