Information: “Enkel pre-styler spray som direkt reder ut håret, ger näring och en smidig utjämning. Fungerar utmärkt när du vill lägga till volym eller bara skapa en smidig och elegant look. Ger håret fukt och glans och har ett naturligt UV-skydd. Macadamia Natural Oil innhåller Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil som är två av världens mest näringsrika, naturliga oljor.”

Jag tycker: Blev förälskad redan efter första användningen! Mina toppar har varit en katastrof sedan jag blekte mina toppar för att göra dip dye. Även om jag har klippt mig sedan dess har håret ändå varit sprött och torrt i topparna. Jag brukar spraya i 2-3 pumpar och massera in det i håret precis efter dusch och mitt hår känns precis som att jag har kommit från frisören. Mitt hår är mjukt, lent, glänsande och ser mycket friskare ut! Jag kan t o m. gå och lägga mig med blött hår och det ser fantastiskt ut på morgonen, inget trassel eller konstiga knutar osv. Jag älskar den här produkten ❥

Macadamia Natural Oil No Tangle finns på t ex. eleven.se och kostar från 79 kr.

.

5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: LUSH Snow Fairy Shower Gel

Information: “Snow Fairy är en duschgelé som säljs under julperioden och är en av våra mest sålda produkter tack vare sin söta godisparfym och rosa färg.” Jag tycker: Efter att…

3 Comments
Sandra 16 september, 2012 at 18:25 Reply

Kanske man ska önska sig i present :) Tack för tipset!

B R O W N S U G A R 11 mars, 2013 at 14:26 Reply

Bra tips! :D

Wysteriia 11 mars, 2013 at 18:25 Reply

Låter som en produkt för mig ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − fyra =