IMG_2226

Sorry om bloggen blir lite enformig nu, men jag har packat ner alla mina skönhetsprylar och kameran för att jag inte ska glömma någonting i morgon. Men jag håller på att fixa lite tidsinställda inlägg i form av mer recesioner så slipper ni gå helt utan mig i alla fall :)

Det känns helt ärligt sjukt att jag ska åka hem igen. Och så känns det tråkigt att behöva lämna A igen… denna gång är det kanske bara någon månad eller två, men ändå. Kommer att sakna ihjäl honom! Men det ska bli väldigt kul att träffa Frasse och familjen igen som jag inte sett sedan i slutet av december

Puss och kram

Like

Relaterade inlägg

Bra dag!

Dagen har gått som en dans och jag lyckades inte bara att sminka mig på bussen på väg till jobbet utan att peta mig själv i ögonen, har även fått…

Blogg-lost.

Tröttkorv.

Välkommen sommar!

Välkommen sommar!

God Jul

God Jul

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 4 =