malhar_130309_0010-as-Smart-Object-1

malhar_130309_0023-as-Smart-Object-1

malhar_130309_0051-as-Smart-Object-1

malhar_130309_0053-as-Smart-Object-1

Information: “Mineral Infused Mascara skapar fylligare och friskare fransar. Den förstärker ögonfransarna för en naturligare och tjockare utseende. Den slitagestarka formulan och den unikka silikonpenseln skapar klumpafria och definierade ögonfransar som varar hela dagen.”

Jag tycker: Denna mascara är tyvärr ingen hit för mig. Detta är en enlagers-mascara som passar när man bara vill ha lite lite volym. Efter tre lager börjar det att se ut som spindelfransar och jag känner hur formulan tynger ner mina fransar och gör dem raka som ni ser på bilderna, vilket är tråkigt. Jag gillar dock gummiborsten då den är smalare längst ut och gör att man kommer åt underfransarna och de små fransarna intill ögonvrån bra. Denna kommer nog bara att användas till tillfällen där jag bara drar på mascara lite snabbt..

Mineral INFUSED Mascara finns på eyeslipsface och kostar ca. 37 kr.

.

2/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: Maybelline New York The Rocket Volum’ Express Mascara

Information: “Explosiv volym på raketfart – Maybelline New York The Rocket Volum’ Express Mascara, smidig, jämn och för snabb för klumpar! Med sin exklusiva Jet Glide-borste med flexi-fin borst ger…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =