malhar_130309_0010-as-Smart-Object-1

malhar_130309_0023-as-Smart-Object-1

malhar_130309_0051-as-Smart-Object-1

malhar_130309_0053-as-Smart-Object-1

Information: ”Mineral Infused Mascara skapar fylligare och friskare fransar. Den förstärker ögonfransarna för en naturligare och tjockare utseende. Den slitagestarka formulan och den unikka silikonpenseln skapar klumpafria och definierade ögonfransar som varar hela dagen.”

Jag tycker: Denna mascara är tyvärr ingen hit för mig. Detta är en enlagers-mascara som passar när man bara vill ha lite lite volym. Efter tre lager börjar det att se ut som spindelfransar och jag känner hur formulan tynger ner mina fransar och gör dem raka som ni ser på bilderna, vilket är tråkigt. Jag gillar dock gummiborsten då den är smalare längst ut och gör att man kommer åt underfransarna och de små fransarna intill ögonvrån bra. Denna kommer nog bara att användas till tillfällen där jag bara drar på mascara lite snabbt..

Mineral INFUSED Mascara finns på eyeslipsface och kostar ca. 37 kr.

.

2/5


.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.