IMG_2332

Då jag helt glömde bort att tvätta mina penslar vid månadsskiftet (så bra gick det liksom) så gjorde jag det idag istället. Ja, och som jag skrev förut har jag kategoriserat om lite här på bloggen så jag hoppas att det ska bli lite enklare att hitta saker nu…

Ja, annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har planerat lite vad jag ska ta med mig och vad som får vara kvar då jag åker hem nästa vecka. Det kommer bli knepigt att få med sig allt, men jag behöver bara åka till Stockholm och möta upp mamma som kommer hem från Thailand så åker vi gemensamt resten av vägen. Som jag har saknat min älskade mamma ♥

Nu blir det käk, sen mys.
Hörs!

Like

Relaterade inlägg

Fredagspuss!

Nu är det bara några timmar kvar på den här jobbveckan. Jag är trött som ett as! Spenderar ungefär 55% av mitt dygn på att åka till/från jobbet och att…

38,9 grader.

Min julafton i bilder

Vi har dragit till fjällen!

Min midsommar

1 Comment
Sandra 9 mars, 2013 at 09:04 Reply

Fy, jag måste tvätta mina snart! Ska försöka få iväg
paketet till dig i helgen gumman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =