IMG_2332

Då jag helt glömde bort att tvätta mina penslar vid månadsskiftet (så bra gick det liksom) så gjorde jag det idag istället. Ja, och som jag skrev förut har jag kategoriserat om lite här på bloggen så jag hoppas att det ska bli lite enklare att hitta saker nu…

Ja, annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har planerat lite vad jag ska ta med mig och vad som får vara kvar då jag åker hem nästa vecka. Det kommer bli knepigt att få med sig allt, men jag behöver bara åka till Stockholm och möta upp mamma som kommer hem från Thailand så åker vi gemensamt resten av vägen. Som jag har saknat min älskade mamma ♥

Nu blir det käk, sen mys.
Hörs!

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Fy, jag måste tvätta mina snart! Ska försöka få iväg
paketet till dig i helgen gumman!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

18 − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.