Kommer under dagen att kategorisera om lite av mina skönhetsinlägg så att det blir det mer strukturerat och lättare att hitta här på bloggen. Så det kommer kanske att vara lite kaotiskt i kategorierna under dagen, men förhoppningsvis kommer ni inte att märka av det så mycket…

Skönhet / mode-kategorin har döpts om till Skönhet – Övrigt och mode-inläggen kommer att hamna i en egen kategori. Kommer även att göra separata kategorier för olika områden inom skönhet; Ansikte, Ögon, Läppar, Naglar, Hudvård, Hårvård, Doft samt Skönhetstips :)

Tjoho! Let’s go.

Like

Relaterade inlägg

So excited!

På söndag får ni se vad som gömmer sig bakom pixlarna :) Like Ångra…

1 Comment
Lulillan 8 mars, 2013 at 17:33 Reply

Tycker det är jätte kul att du bloggar mer om skönhet, smink m.m.. Det är så kul :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 4 =