Som ni kanske vet har e.l.f Cosmetics en .com-webbshop för de som bor i USA. De ligger också lite före i nya produkter och färger som finns i sortimentet och jag brukar surfa in och dregla över saker som jag hoppas på att de tar in i det i co.uk-shoppen så att vi också kan köpa dessa produkter!

Här är lite nya saker och färger jag skulle vilja att de tog in så kan jag sätta tänderna i dem!
Hur fina är inte Gem-kollektionen och nagellacken?!

elfwanties-comwebshop

P.S! Och jag är riktigt ledsen över att det inte har sina Makeup Cases längre. Jag har en mindre, men den är liksom alldeles för liten när jag ska ut och resa. Vill även ha en lite mindre som man kan ha med sig när man går ut. Och nää, jag vill inte köpa något annat märke då jag vill att de ska matcha.

Like

Relaterade inlägg

Oz The Great and Powerful Beauty.

Igår var ju mamma och jag och såg Oz The Great and The Powerful på bio och jag blev helt förälskad i filmen och ännu mer förälskad i makeup-produkterna som…

5 Comments
Annie 7 mars, 2013 at 18:39 Reply

åh herregud! Bara MÅSTE ha dom borstarna!!

Camilla 7 mars, 2013 at 18:59 Reply

Åh nagellacken! <3

Lena 7 mars, 2013 at 19:26 Reply

Åh, sea escape så kjempefin ut!

Malin 7 mars, 2013 at 23:16 Reply

Jag brukar också gå och dregla där inne haha ;) Nördigt
eller vad? ;) Själv har jag också organizer casen, är ibland
jobbigt att välja bort vissa saker så allt ska få plats när man ska
iväg! ^^

Sandra 9 mars, 2013 at 08:55 Reply

Me want Liquid metal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − fem =