Jag använder inte parfym sådär jätteofta, men sedan jag köpte min första Versace Bright Crystal så har jag varit helt besatt av den underbara doften. Tyvärr tog den slut i höstas men jag tror att jag måste införskaffa mig en liten flaska så fort jag börjat tjäna lite pengar igen.

Och så fick jag ju världens bästa julklapp av mamma; Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur som luktar helt himmelskt! Den och Versace ligger verkligen på toppen av parfymer. Så fräscha och ungdomliga dofter

Har du någon favoritparfym? Om inte kanske du hittar en på parelle som har ett väldigt stort utbud av både herr- & damparfymer 🙂

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Jag är besatt av CLEAN – Fresh laundry 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.