Jag använder inte parfym sådär jätteofta, men sedan jag köpte min första Versace Bright Crystal så har jag varit helt besatt av den underbara doften. Tyvärr tog den slut i höstas men jag tror att jag måste införskaffa mig en liten flaska så fort jag börjat tjäna lite pengar igen.

Och så fick jag ju världens bästa julklapp av mamma; Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur som luktar helt himmelskt! Den och Versace ligger verkligen på toppen av parfymer. Så fräscha och ungdomliga dofter

Har du någon favoritparfym? Om inte kanske du hittar en på parelle som har ett väldigt stort utbud av både herr- & damparfymer :)

Like

1 Comment
Sandra 6 mars, 2013 at 06:38 Reply

Jag är besatt av CLEAN – Fresh laundry :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + 8 =