malhar_130305_0005-as-Smart-Object-1

malhar_130305_0011-as-Smart-Object-1

malhar_130305_0017-as-Smart-Object-1

malhar_130305_0042-as-Smart-Object-1

Idag fick jag hem ett litet paket från e.l.f Cosmetics med lite saker som jag ska testa och recensera. Så frukta inte, swatches och recnesioner kommer på alla produkter! Kunde inte låta bli att använda grejerna till kvällens sminkning, ska bli kul att se hur de klarar av en utekväll. Tack så jättemycket för detta finfina paket, ni är bäst

HD-rougen är verkligen to die for! Superpigmenterade och otroligt fina färger :) Man behöver knappt 1/4 pump och det räcker hur långt som helst. Men.. mer om detta i recensionerna som kommer framöver.

Like

Relaterade inlägg

MOTD: Prune

MOTD: Prune

Lila är en av mina favoritfärger så det är inte ovanligt att sminket går i dessa färger ♥ BAS Lumene CC Color Correcting & Blurring Primer Lumene CC Color Correcting…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 8 =