malhar_130303_0036-as-Smart-Object-1

malhar_130303_0037-as-Smart-Object-1

malhar_130303_0044-as-Smart-Object-1

Information: ”Speciellt för er har vi tagit fram ett diskret rosa rouge som piggar upp vintertrött hy och för tankarna till en lätt rosighet av vinterpromenad i solsken. ”

Jag tycker: En av de produkter (förutom min BB cream) som jag använt mest. Jag älskar färgen och pigmenteringen. Den matta kalla blekrosa färgen passar min hy perfekt! Jag kommer verkligen gråta när denna tar slut, för jag har ingen aning om var man kan få tag på den eller om det finns något annat märke som har en liknande färg. Underbar! Jag älskar den verkligen

Rouget finns inte att köpa (vad jag vet), men enligt Glossybox hemsida kostar det 110 kr.

.

5/5


.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Ser jättefint ut!

Svara

Älskar också det rouget! 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

10 − 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.