malhar_130303_0036-as-Smart-Object-1

malhar_130303_0037-as-Smart-Object-1

malhar_130303_0044-as-Smart-Object-1

Information: “Speciellt för er har vi tagit fram ett diskret rosa rouge som piggar upp vintertrött hy och för tankarna till en lätt rosighet av vinterpromenad i solsken. “

Jag tycker: En av de produkter (förutom min BB cream) som jag använt mest. Jag älskar färgen och pigmenteringen. Den matta kalla blekrosa färgen passar min hy perfekt! Jag kommer verkligen gråta när denna tar slut, för jag har ingen aning om var man kan få tag på den eller om det finns något annat märke som har en liknande färg. Underbar! Jag älskar den verkligen

Rouget finns inte att köpa (vad jag vet), men enligt Glossybox hemsida kostar det 110 kr.

.

5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: Sleek MakeUp I-Divine Oh So Special Palette

Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir Information: “Sleek Makeup I-Divine Eye Shadow Palette Oh So Special är en lättanvänd ögonskuggspalett med…

2 Comments
Andréa 5 mars, 2013 at 10:43 Reply

Ser jättefint ut!

Sofie 5 mars, 2013 at 18:59 Reply

Älskar också det rouget! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − fyra =