Min nagellacksremover tog slut för över en vecka sedan och jag håller på att få PANIK! Jag har frågat runt på alla affärer som kan tänkas ha det men ingen… alltså, INGEN säljer det?! Målar inte folk naglarna här uppe i fjällen?

Det är ytterligare 2 veckor kvar innan jag åker hem igen och jag kan bara inte leva utan! Och jag tänker ju inte beställa en liten remover som kostar 39 kr för att betala frakt på minst lika mycket eller mer? Nej.

Dagens i-landsproblem för en sminknörd…

Like

Relaterade inlägg

Duktig fru.

Idag har jag inte gjort många knop. Dammsög lite förut och var nere för att hämta paket, men efter det har jag bara legat i soffan. Är så trött så…

2 Comments
Sara ~ Candis 4 mars, 2013 at 12:49 Reply

Har dom inte ens Gripens?? Den där lila?? I värsta fall får du ju använda aceton :O

Malin 4 mars, 2013 at 14:53 Reply

Sara: Nope. Inget sådant! Har kollat på ICA, Coop, Tempo och det stora köpcentret. Ja, de hade bara aceton på ICA, men jag vet inte.. får ont i huvudet bara av att öppna en flaska :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 9 =