När jag känner mig helt uttömd på inspiration till mina sminkningar brukar jag surfa runt på nätet för att fylla på med  idéer eller hitta nya färgkombinationer. Min absoluta favoritblogg är Eyeshadowlipstick.com som publicerar sminktrender och bilder från olika modemagasin. Visst, alla sminkningar kanske man inte kan ha varken till vardags eller fest… men jag lyckas alltid att hitta nya saker jag vill testa eller bara fina bilder att titta på!

De har sina inlägg sorterade efter märke, vilken ögonskuggefärg eller läppfärg man vill titta på och även en sektion där man kan välja sminkningar beroende på vad modellerna har för ögonfärg, vilket gör det jättesmidigt att välja relevanta sminktips för just dig. Det är bara att klicka in på sidan och navigera runt, jag lovar att du kommer hitta något du tycker om :)


Alla bilder kommer från eyeshadowlipstick.com och har bildkällor inkluderade när du klickar på bilden.

Like

Relaterade inlägg

Mina vinster.

Igår hämtade jag ut lite vinster från diverse tävlingar. Superkul! Bl a. från IsaDora och allice.se :) Swatches och recensioner kommer på alla dessa produkter :) Kul att IsaDora skickade…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + tjugo =