När jag känner mig helt uttömd på inspiration till mina sminkningar brukar jag surfa runt på nätet för att fylla på med  idéer eller hitta nya färgkombinationer. Min absoluta favoritblogg är Eyeshadowlipstick.com som publicerar sminktrender och bilder från olika modemagasin. Visst, alla sminkningar kanske man inte kan ha varken till vardags eller fest… men jag lyckas alltid att hitta nya saker jag vill testa eller bara fina bilder att titta på!

De har sina inlägg sorterade efter märke, vilken ögonskuggefärg eller läppfärg man vill titta på och även en sektion där man kan välja sminkningar beroende på vad modellerna har för ögonfärg, vilket gör det jättesmidigt att välja relevanta sminktips för just dig. Det är bara att klicka in på sidan och navigera runt, jag lovar att du kommer hitta något du tycker om 🙂


Alla bilder kommer från eyeshadowlipstick.com och har bildkällor inkluderade när du klickar på bilden.

You May Also Like

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

sjutton − tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.