20130216-135023.jpg

Idag har jag en städdag så det blir tyvärr ingen ny sminkning då det antagligen bara skulle rinna av så idag kör vi en sminkfri dag. Hittade musbajs i sopskåpet i morse så då blev jag lite rädd (trots att jag inte har något emot möss, men vill gärna inte ha dem inomhus) så då fick det bli storstädning.

Det kommer lite recensioner och någon tutorial senare, för helt tomhänta kan jag ju inte lämna er :)
Kram

Like

Relaterade inlägg

Shoppingdag med mammi <3

Idag har mamma och jag varit i Norrköping och shoppat lite. Det var en för tidig födelsedagspresent eftersom jag inte önskat mig något annat. Vi har haft det jättemysigt och…

38,9 grader.

Flyttkaos pågår

Ett år kvar…

Ett år kvar…

Vi har dragit till fjällen!

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 17 =