malhar_130215_0010-as-Smart-Object-1

Information: “Skapar mjuka linjer som är definierade och exakt. Kladdfri och vattenavvisande täckning för ett resultat som står emot svett, tårar och regn hela dagen!”

Jag tycker: Jag har undvikit att använda eyeliner eftersom att det är så svårt att måla på snyggt. Men inte nu längre! Jag gillar verkligen konsistensen av en krämig eyeliner och den glider på så lätt med ett perfekt resultat att jag inte behöver stå i flera timmar för att göra om, även för mig som är nybörjare. Och penseln man får med är över förväntan, den hjälper verkligen till för att få ett perfekt resultat! Jag har bara haft min eyeliner i 2 månader och det är snart dags att beställa en ny.

Eyelinern finns på eyeslipsface och kostar ca. 37 kr.

.

5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: Maybelline SuperStay Better Skin Flawless Finish Foundation

Information: Maybellines senaste tillskott i foundationväg heter SuperStay Better Skin Foundation och har funnits ute i butikerna ett tag. Den utlovar bland annat bättre hud med hjälp av en kombination…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =