Denna look kan du göra med vilka lila ögonskuggor som helst med skimmer/glitter, men jag har använt IsaDoras lilla palett Northern Lights.


malhar_130210_0064-as-Smart-Object-11. Lägg den mörkaste skuggan i paletten i yttre delen av globlinjen och ögonlocket. Blanda.

malhar_130210_0065-as-Smart-Object-12. Lägg den ljusare lila skuggan i mitten på ögonlocket. Blanda.

malhar_130210_0066-as-Smart-Object-13. Lägg den vita skuggan i ögonvrån både över och under ögat och precis under ögonbrynet. Blanda. Lägg även den mörka lila skuggan under undre fransraden in till 2/3.

malhar_130210_0070-as-Smart-Object-14. Måla eyeliner med vinge. Måla även lite kajal på undre fransraden där du la den mörklila skuggan och sudda lite.

northernlights5. Måla på mascara. Klart!

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Alltså jag dööör så vackert!! Måste kolla om jag hittar den där paletten så jag kan testa! Och super att du skriver texten under bilderna nu, mycket enklare att följa 🙂

Svara

Alltså Malin jag smådör (jag dör väldigt ofta har jag märkt). Du är så jävla duktig! Och sen skulle jag vilja smått slå ihjäl dig för dina skills med kameran, jag får aldrig till bilderna sådär 😛 Jag får aldrig med skimret. Och så fick du mig ju att börja sukta efter norhernlights-paletten med. Jag ångrar att jag inte köpte den i vintras…

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

två × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.