Ett tag i mitt liv var jag besatt av ögonskuggor, eller ja.. det är jag nu med, men jag köpte nya skuggor var och varannan dag och några av mina favoritskuggor är NYX Loose Pearl Eye Shadow. Jag saknar några nyanser som kommer att köpas i framtiden. Men här är min samling i alla fall 🙂

Vill ni ha swatches också? På alla skuggor?

malhar_130210_0057-as-Smart-Object-1

 1. Mink
 2. Mocha
 3. Walnut
 4. Yellow
 5. Oro
 6. Orange
 7. Orange Zest
 8. Pearl
 9. Baby Pink
 10. Sky Pink
 11. Very Pink
 12. Fanta
 13. Rust
 14. Penny
 15. Nude
 16. Lilac
 17. Purple
 18. True Purple
 19. Space
 20. Ocean Blue
 21. Lime
 22. Jade

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Vart har du köpt dom? 🙂

Svara

Annie: En del på Tradera och en del på makeupgeek.com, men jag tror inte att de finns kvar där. Bangerhead.se har en del färger, men jag skulle nog satsa på Ebay (men akta dig för lurendrejare, var noga med att läsa omdömen).

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

tretton − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.