malhar_130209_0001-as-Smart-Object-2

malhar_130209_0023-as-Smart-Object-1

Information: “Semi-transparent flytande läppglans som vårdar torra och nariga läppar. Moisturizing Lip Gloss är ett fuktgivande läppglans med vårdande Jojobaolja och Shea butter som skyddar läpparna mot uttorkning. Kan användas ensamt eller ovanpå ett läppstift. Aktiva ingredienser: Jojoba oil, mjukgörande Shea butter. Oparfymerat och kliniskt testat.”

Jag tycker: Hade länge letat efter ett mörkt läppglans med bra pigment, samt som gör läpparna mjuka och återfuktade. I vintras hittade jag det. Där stod det och glänste på hyllan och det var ingen tvekan om att det skulle få följa med hem. Med en vinröd läppenna under blir glosset ännu mer intensivt, men fungerar absolut bara som det är! Detta har kommit att bli mitt favoritläppglans i vinter när jag har velat piffa till vardagen lite. Rekommenderas starkt ♥

IsaDora Moisturizing Lipgloss finns i flera fina färger och kan köpas på t ex. Bangerhead för 99 kr /st.

.

5/5


.

Like

Relaterade inlägg

Recension: Too Faced Absolutely Invisible Pressed Powder.

Information: “Absolutely Invisible Translucent Pressed Powder eliminerar oönskad glans och bromsar tidens tecken samtidigt som din hy får en fin lyster och ser fantastiskt fräsch ut. Detta transparenta puder innehåller…

1 Comment
kristina 9 februari, 2013 at 18:52 Reply

Åh! Det klär dig verkligen!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − fem =