malhar_121114_0279-as-Smart-Object-1Foto: © Malin Hartzell 2012

Information: “Love & Toast är pionjären Margot Elenas trendiga varumärke med naturliga produkter som innehåller allt det bästa för din kropp. Alla produkter från Love & Toast är över 97% naturliga och är helt fria från parabener, sulfater, propylengykol, ftalater, triclosan, mineraloljor och syntetiska färgämnen och produkterna är ej testade på djur.

Duschcremen innehåller förutom aprikoskärneolja även sheasmör, aloe vera, kamomill samt kaprifol som rengör skonsamt. Clementine Crush Duschcreme är en härligt ”lyftande” doft som dröjer sig kvar länge efter dusch.”

Jag tycker: Okej, här kommer en rätt sen recension… men jag måste bara tipsa om denna underbara duschkräm. Den luktar precis som clementiner och vid flera tillfällen fick jag åka till affären och köpa en påse bara för att jag blev så sugen efter att jag duschat, vet inte om det är bra eller dåligt… men nyttigt om inte annat! Doften sitter även kvar långt efter att man har sköljt av den vilket är ett plus. Min pojkvän sa flera gånger att han tyckte att jag luktade så gott när jag hade använt den och om han märker något sådant är det bra. Det känns verkligen som att tvålen går in i huden och tvättar bort smutsen samtidigt som jag känner mig återfuktad även när jag har torkat.

Det enda jag är lite besviken på är priset. 99 kr för en duschkräm är lite för mycket för min smak. Men bara för att jag älskar hur den doftar när jag tvålar in mig och efteråt så finns det “risk” för att jag köper den igen. Ibland får man unna sig!
.
Love & Toast – Clementine Crush Shower Crème finns att köpa på bl a. Åhlens och kostar 99 kr.
.

4,5/5

Like

Relaterade inlägg

Recension: IsaDora Volume Lash Styler

Recension: IsaDora Volume Lash Styler

MED IsaDora Volume Lash Styler / UTAN 2 LAGER / 1 LAGER Jag tycker: I dagarna lanserade IsaDora sin nya mascara, Volume Lash Styler. En mascara som säger sig både…

1 Comment
Mammi 8 februari, 2013 at 18:51 Reply

Så snygg bild! Duktig du är. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 5 =