Såg dessa härom dagen och vad jag blev kär i dessa nya läppglans från IsaDora! Speciellt i färgen 05 Mandarine. Perfekt vårfärg!
Love love love ♥

isadora-multi-vitamin-gloss

“Ett läppglans bestående till 90% av vitamin A, C, E + Q10. Multi Vitamin Gloss har en kraftfull antioxidant-effekt som ger mjukare läppar. Den förbättrar hudens elasticitet och stärker cell- och kollagenproduktionen i läpparna. Antioxidanterna förebygger också hudens åldrande och ger volymeffekt.”

Multi Vitamin Gloss släpptes denna vecka och kommer att finnas i de flesta butiker där de säljer IsaDora fr.o m nästa vecka. De finns i fyra nyanser; 01 Almond, 03 Lychee, 05 Mandarine och 07 Pomegranate och kommer att kosta 119 kr.

Like

Relaterade inlägg

The Body Shop Colour Crush Lipstick.

På fredag (23/8) lanserar The Body Shop Colour Crush Lipstick som är indelade i tre olika färgfamiljer; röda, rosa och naturliga nyanser. De ersätter TBS tidigare Colourglide-läppstift, men frukta inte!…

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =