Här kommer en liten försenad tutorial på den vampyrinspirerade sminkningen jag gjorde härom dagen. Bättre sent än aldrig säg!

mybloodyvalentine-molkan

  1. Lägg en röd ögonskugga i globlinjen och blanda ut. På bilden ser ni skillnaden där jag har blandat ut skuggan till vänster medan jag bara tryckt på den till höger.
  2. Lägg en mörkare röd som ett V längst ut mot ögats ytterkant. Blanda.
  3. Lägg en svart skugga på 2/3 av ögonlocket. Blanda
  4. Lägg en ljusrosa (alternativt blanda röd och vit) skugga i ögonvrån och in mot ögonlocket. Blanda.
  5. Lägg en ljusare skugga precis under ögonbrynet. Lägg samma röd som på bild 1 under undre franskanten. Lägg även en svart eyeliner och skugga i ytterkant för att koppla ihop med ögonlocket. Måla kajal/eyeliner på vattenlinjen. Måla eyeliner med vinge.
  6. Måla på mascara!

You May Also Like

3 kommentarer

Svara

Jättefint, den vill jag testa 😀 En sak jag tänkte på när jag försökte på att sminka mej enligt dina steg-för-steg. Det är lite jobbigt att man måste scrolla upp och ner hela tiden för att läsa texterna till bilderna. Kanske du kan skriva texten för varje bild under?

Svara

Kajsa: Noterat! Dock gör jag tutorialbilderna till en och samma fil då det blir mindre för bloggen att ladda, och eftersom jag har läsare i andra länder vill jag att de ska kunna översätta texten så därför skriver jag inte i Photoshop. Men jag ska se om jag kan komma på något bättre sätt 🙂

Svara

Har varit borta ett tag och blev positivt överraskad över att du börjat med sminkinlägg igen 😀

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

5 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.