Jag måste alltid lyssna på musik när jag inte tittar på mina serier eller tv. Och den senaste tiden har jag använt mig av Spotify’s radiofunktion. Man lägger in låtar i en spellista och klickar sedan på radio och vips så kan man hitta hur mycket bra musik som helst. Här är mina favoriter just nu:


Breathe Carolina – Blackout


The Toxic Avenger – Angst Two (From the Nissan Qashqai Movie)


Deadmau5 ft. Gerard Way – Professional Griefers


Basto – I Rave You


David Guetta – Toy Story


Knife Party – Centipede

Like

2 Comments
Zarah-Lou 31 januari, 2013 at 22:12 Reply

Det låter lite som att du kanske skulle kunna gilla min
träningslista på Spotify, den första låten finns bl.a där :)
http://open.spotify.com/user/111080681/playlist/2aRLoyrSogrMc7bNNQeVAr

Malin 31 januari, 2013 at 22:35 Reply

Zarah-Lou: Tackar! Den ska jag spana in :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + ett =