Måste verkligen börja fota mina sminkningar med systemkameran igen så jag får lite vettiga bilder! Jag vet att jag inte var så kunnig inom smink förut, men det var något som gjorde mig glad i alla fall… När jag blir frisk blir det att sätta igång 2013-års sminkprojekt.

Vill ni se fler sminkningar kan ni hitta dem under Sminkbilder 🙂

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Snyggt!

Svara

Woah, elsker #2! Skulle ønske du hadde lagt ut tutorials.. hint, hint! 😉

Svara

Lena: Tack! Får göra det i framtiden nu då 🙂

Svara

Ska jag vara ärlig var det dina sminkbilder som gjorde att jag började följa din blogg! 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

6 + två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.