Har länge letat efter ett läppglas som passar den läpp-penna jag köpte tidigt i höstas. Givetvis blev “mullberry lips” en trend och jag vägrade (motvallskärring JA!) det bara för det. Men idag hittade jag ett läppglans från IsaDora som jag bara var tvungen att ha. Och med läpp-pennan blev det ännu snyggare! Loves it!

Färgen heter Zinfandel och finns även som läppstift (måste köpa!).

IMG_0931

mammammamama-molkanse

Like

Relaterade inlägg

New Elfies!

Härom dagen fick jag hem ytterligare ett paket från e.l.f Cosmetics då jag passade på att fynda när de hade 60% på allt i shoppen. Denna gång tog det bara…

2 Comments
Kajsa 22 december, 2012 at 11:21 Reply

Snyyyygg!!

isabella 23 december, 2012 at 19:50 Reply

Snygg färg på läppglanset! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =