IMG_0901

IMG_0902

IMG_0903

IMG_0904

Idag hittade min Glossybox hit. Då de firar 1 år nu i december så var boxen i silver. Mycket läckert! Helt okej produkter denna gång. Ser fram emot att använda duschkrämen från Anatomicals som luktar cola :) Nagellacket från Zoya testade jag direkt då jag har hört så mycket bra om det… lät det torka i en timme, men ändå har jag lyckats göra fula märken. Väldigt fin och julig färg i alla fall. Ögonskuggepaletten kommer garanterat att användas, älskar ögonskuggor. Det är de två krämerna jag är skeptisk till. Kommer väl testa dem i alla fall. Och ett stort plus vad ViaPlay som bjuder på 2 månader gratis film. Kommer att komma till nytta nu när A ska jobba och jag är ledig!

Nu har jag 4 boxar som jag tänkte använda mig av nu när vi ska till Sälen. En för smink, en för värktabletter/plåster och annat, en för duschprylar och en för assescoarer/hårprylar. Perfekt!

Like

Relaterade inlägg

Video: Glossybox Mars 2015 by Clara Hallencreutz

Video: Glossybox Mars 2015 by Clara Hallencreutz

Månadens box är ett samarbete med fotokonstnären Clara Hallencreutz och locket består av ett foto kallat “Porträtt av Marilyn” med Make Up Store’s läppstift, samt hela färgskalan i hårtextur på…

2 Comments
Wysteriia 20 december, 2012 at 00:29 Reply

Jag ska bygga mig en liten byrå av glossyboxarna så fort jag har tillräckligt många..och förvara smink i :) haha :D

Malin 20 december, 2012 at 00:56 Reply

Wysteriia: Smart! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 10 =