Ja, vad ska jag skriva? Dagen har bestått av möte, sminkning, julklappsshopping och fika. Annars händer det inte så mycket. Försöker att ta en dag i taget. Men jag tror att jag är på rätt väg. Kan inte säga så mycket mer i dagsläget.

Har ikväll luskat fram mitt lösenord till blogg.se (har försökt att få tag på det i över ett år) då “glömt lösenordsknappen” inte fungerat och tänkte att jag kanske skulle ta upp det här med bloggdesign igen? Det är något jag har saknat, perfekta kombinationen mellan kreativitet och kodning. Någon som skulle vara intresserad av en ny design?

Jaja, dags att sova.
Natti!

Like

Relaterade inlägg

27

Ytterligare en födelsedag till ända. Tjugosju. Frasse missförstod mig i morse när jag sa att jag ville ha frukost på sängen, han stod mest vid sin egen matskål och ville…

Semester!!

Glad midsommar!

That time of the month…

Minor setback.

Leave a Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + tretton =