Skrev ett inlägg för några år sedan om varför jag hatar allt som har med telefonförsäljning att göra… Och jag har fortfarande inte ändrat mig. Jag blir telefonterroriserad morgon som kväll både vardagar och helger och jag blir inte av med dem.

Det “dolda numret” har ringt på dygnets alla timmar. Har först trott att det varit samtal som jag väntat på (brukar inte svara på dolda nummer annars), men när det har ringt flera gånger samma dag och de gånger jag hunnit svara inte har sagts något på andra sidan blir jag lite irriterad. Under senaste två veckorna har de ringt ca. 10 ggr och oftast har jag inte ens hunnit svara för att det bara gått fram 2-3 ringningar. Om man ringt fel så är det väl bara att ursäkta sig, eller om jag inte hinner svara pratar man väl in ett meddelande? Eller om det är någon som bara vill jävlas, sluta upp med det! Så jävla omoget.

08-numret har varit en väldigt påstridig kvinna för ett energibolag som vill informera mig om att just mitt elbolag har fått bättre priser och att jag kan få elen till inköpspris, men jag måste bestämma mig med en gång annars försvinner erbjudandet.. Då jag inte har något enskillt energibolag och betalar elen tillsammans med hyran så är de väl en fråga de borde ta upp med min hyresvärd? De har ringt mig i princip varje dag sedan i september. Första gången jag svarade var det helt tyst i luren och sedan har jag fått säga åt dem flera gånger att jag inte ska ha något och att de inte ska ringa mer.

013-numret har jag kollat upp på internet då det aldrig är någon som pratar när jag svarat, och det har visat sig vara lite olika företag. Men detta nummer har ringt allt från 07 på måndagmorgon till 23 på söndagkväll. Och jag har inte ens fått en chans att säga att jag inte vill ha något för att de använder sig av dessa jävla uppringningsautomater… Jävligt oseriöst.

Är så trött på det här nu! Funderar på att byta nummer igen.

Like

Relaterade inlägg

Hiss & Diss 17.

Solen. Visst märker man på folk när solen har varit framme? Alla bli så positiva och glada. Även min datornörd till pojkvän är ute och njuter av våren som är…

2 Comments
Emma Sjögren 22 november, 2012 at 21:06 Reply

Åh det dära 08-numret har ringt mig också under veckan idag svarade jag. De babblar på som bara det och jag fattar inget, sa att de skulle kontakta min mamma, två timmar senare ringer de igen från samma nummer och drar om allt ännu en gång! ;) Som sagt jag hatar också telefonförsäljare!

Camilla 23 november, 2012 at 09:10 Reply

Kan du inte blocka nummer då? Okända går ju inte men de andra numrerna ska fungera, det har i alla fall jag gjort och det är så skönt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − fem =