Idag har vi haft lite pre-födelsedagskalas för mig då jag troligtvis inte kommer att träffa dem på tisdag när jag fyller. Fick jättefina presenter av A’s mamma med familj. Det övre är en lite försenad inflyttningspresent till oss då de inte varit här i mer än 5 minuter i taget. Skandal egentligen.. Och så fick jag jättefina blommor och lite grejer för att göra cupcakes i födelsedagspresent. Snacka om att jag blev sugen på att baka :) Får bli nån gång i veckan!

Fick även jättefina presenter av mamma och pappa (som jag tyvärr inte hann att fota innan det blev mörkt). Får göra det imorgon. Bästa mammi <3

Fin söndag!

Like

Relaterade inlägg

Kalasbilder 2.

I söndags var jag på mer kalas, lite blandat mellan födelsedagskalas och inflyttningsfika-ish. Också mycket trevligt! Like Ångra…

Porträtt.

Hej Öland!

Hej Öland!

Sjuk

Sjuk

Vem är fotografen?

1 Comment
Alisa - Amor Vincit Omnia ♥ Gravid 24 september, 2012 at 08:31 Reply

Åh så fina grejer :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − sex =