Redan den 30:e September kommer nya säsongen av en av mina nya favoritserier :) Längtar ihjäl mig!

Like

Relaterade inlägg

Trailer Trash…

Like Ångra…

4 Comments
Alisa 9 september, 2012 at 17:49 Reply

Längtar ihjääääl miig! AAAAH! :D:D

Therese 10 september, 2012 at 11:32 Reply

Hej! Har letat runt som en galning på alla designbloggar och google men kan inte hitta vad ja söker efter och så hittade ja till din blogg, och ser att du har ändrat datum formatet så att det står 9 september. Du skulle inte vilja hjälpa mig hur man får det. Skulle uppskattas otroligt mycket! MVH Therese

Malin 10 september, 2012 at 13:21 Reply

Therese: Det beror på vad du har för blogg. Jag använder wordpress så jag har ändrat det i mina allmänna inställningar som är inbyggt.

Therese 10 september, 2012 at 13:24 Reply

Jaha.. jag har blogg.se Tack iaf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 9 =