Redan den 30:e September kommer nya sĂ€songen av en av mina nya favoritserier 🙂 LĂ€ngtar ihjĂ€l mig!

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

LÀngtar ihjÀÀÀÀl miig! AAAAH! :D:D

Svara

Hej! Har letat runt som en galning pÄ alla designbloggar och google men kan inte hitta vad ja söker efter och sÄ hittade ja till din blogg, och ser att du har Àndrat datum formatet sÄ att det stÄr 9 september. Du skulle inte vilja hjÀlpa mig hur man fÄr det. Skulle uppskattas otroligt mycket! MVH Therese

Svara

Therese: Det beror pÄ vad du har för blogg. Jag anvÀnder wordpress sÄ jag har Àndrat det i mina allmÀnna instÀllningar som Àr inbyggt.

Svara

Jaha.. jag har blogg.se Tack iaf 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

20 + nio =

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.